4.7.2010

RUOKAKORNERI


Päätin näin sunnuntain kunniaksi laittaa oikein masun koreaksi! Eli siis aasialaista ruokaa. Koreasta niinku. Lue uusiksi.

Herkkulistaltani löytyi mm:
Lidl kalapuikot, alaskan kalaa
Unckle benz riisiä, joku helvetin pussiversio (ihan oikeasti kuka ei osaa keittää normaalia riisiä?)
Worxcheztersfield kastiketta
Aromisuolaa

Eli homma toimii näin, laita liikaa vettä kiehumaan, unohda maustaa vesi ja lykkää riisipussi sinne paistumaan. Kun kuulet että vesi alkaa läiskyä levylle on aika ruveta paistamaan hieman kalafilepihvejä. Laita helvetisti voita pannulle ja asettele sopiva määrä näitä uppopaistettuja kaunokaisia (leivitettyjä) tirisemään. Mene muualle ja odota taas että palamisen ensituoksut alkavat leperrellä kulinaristisille vaistoillesi ajasta kääntää tikut ja tee työtä käskettyä.

Sitten selvitä että miten voit kaataa näppejä polttamatta riisipussista vedet pois ja läväytä ne aivan holtittomasti lautaselle. Tässä vaiheessa yleensä kalatikut on valmiit ja laita nekin kauniisti esille. Lopuksi kruunaa koko komeus suunnattomalla määrällä aromisuolaa ja worchesterkastikkeella. Varmasti petyt mutta ainakin masu täyttyy, ja tällä pääsee HELPOSTI alle 4 euron päiväbudjettiin. Valmistaudu siihen että sinua vituttaa huomenna kun joudut syömään samaa sontaa.


Nyt menen ruokalevolle ja katsomaan "When you are strange" dokkaria itse liskojen kuninkaasta.

Ei kommentteja:

Blogiarkisto

Lukijat